Utbildning

För att förstå vad bitcoin är och vad det kommer att bli krävs en stor förståelse, inte bara kring bitcoin självt utan även hur det nuvarande monetära systemet är uppbyggt. På denna hemsida ska vi enkelt och översiktligt men ändå djupgående och tydligt förklara vad och varför det är en bra idé att äga bitcoin.

Direkt till kursens översikt

 

Utbildningen är gratis. Vi som byggt denna hemsida har själva betalat för kurser om bitcoin och kryptovalutor som med facit i hand hade kunnat göras annorlunda. Vi har därför tagit vår samlade erfarenhet och sorterat och gallrat för att korta ner månader av egen research till några timmars introduktion. Vår sida innehåller egna artiklar och i slutet av varje artikel länkar vidare till filmer eller andra artiklar inom samma ämne så du verkligen kan gå på djupet om du vill.

 

Supporta sidan

För att fortsätta hålla sidan gratis och uppdaterad kan du, om du vill, stödja sajten genom att exempelvis handla bitcoin eller en bitcoinplånbok via våra affiliatelänkar i butiken. Hela hemsidan är dock gratis och allt som vi erbjuder annonslänkar till är sådant som vi ändå skulle rekommendera och du kan besöka våra samarbetspartners genom att skriva in deras hemsidesadresser själv.

 

Kursen är uppdelad så att du ska kunna göra allt eller utvalda delar. Välj och vraka mellan rubrikerna eller gå i den ordningen vi föreslår. 

 

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL
KURSRUMMETS ÖVERSIKT