Saylor series

Michael Saylor gjorde entre i bitcoinvärlden 2020 genom att köpa 40 000 bitcoin. Just nu håller hans företag cirka 91 000 BTC och har uttalat att de håller ”forever”.

Sju år tidigare dömde han ut bitcoin totalt och sa det skulle dö likt online-casino. Han har jobbat inom tech sedan nittiotalet och har upplevt digitaliseringen på nära håll som CEO för Microstrategy.

Michael är inte viktigare för bitcoin än någon annan som äger bitcoin. Bitcoin har en historik av att inte vilja idolisera någon. Det handlar inte om personerna utan om nätverket. Satoshi Nakamoto är en pseudonym och ingen vet vem det är. Liksom många av alla personer som dagligen bidrar till bitconcommunityn är anonyma men ärliga människor som har ett enda mål; att lära fler om bitcoin och få ett slut på fiat-slaveriet.

Michael har dock tack vare sin erfarenhet inom tech och även bakrund från MIT en otrolig förmåga ett se samband och formulera detta begripligt. Tillsammans med Robert Breedlove som är en annan av bitcoins stora tänkare har de gjort serien Saylor-series som är en komplett översikt av allt. Det är svårt att beskriva men serien ger en total genomgång från historiens begynnelse till idag och den enda konklusionen är att bitcoin redan har vunnit men ytterst få vet om det än.

Michael Saylor och hans bok mobile wave som förutsåg framgångarna med Google, Apple och Facebook.
Michael tjänade mycket pengar på att investera i de bolagen tidigt.

Saylor