Alla döda altcoins

Varje gång du hör talas om ett nytt fräscht altcoin som ska revolutionera världen. Titta på denna lista över de projekt som hittills dött ut. Extern länk.

Flera av alla heta coins som innefolket sa var framtiden under tjurmarknaden 2017 är idag helt bortglömda. Troligen kommer en majoritet av alla mindre coins som marknadsförs idag också vara helt döda och bortglömda om något år. Många gånger är det en grupp personer med en bra idé som startar ett token eller altcoin för att de har hittat ett problem och vill lösa det.

Innan vi lägger bananer på blockkedjan bör vi kanske se till att få pengarna på blockkedjan att få ordentligt fäste först?

Bitcoin växer sakta men säkert och är baslagret för pengar på internet. Ser man det förstår man att de flesta altcoins inte behövs och de som faktiskt har användningsområden kan istället bli en sidokedja eller ett lager på bitcoins blockkedja. Det finns ingen anledning att ha en liten blockkedja styrd av ett företag eller en centraliserad myndighet. Det som kan ligga på en liten blockkedja utan bitcoins säkerhet kan lika gärna vara en databas.

List of all dead alt coins